Siroopwafelfabriek

Beleef de siroopwafel experience

Combiticket Goudse Geheimen

Het geheime recept

Ontdek het verhaal achter Kamphuisen en stap zelf de wondere wereld van de Siroopwafelfabriek binnen. Eenmaal binnen komt de heerlijke, zoete geur van Kamphuisen siroopwafels je tegemoet en kun je zelf ervaren hoe de lekkerste siroopwafels van Gouda gemaakt worden. De Siroopwafelfabriek is gevestigd in het oude centrum van Gouda, op de Markt.

wij zijn geopend op

Maandag – Zaterdag: 10:00 tot 18:00 uur

de Fabriek

Markt 69
2801 JM Gouda

beleving

Die experience begint bij binnenkomst met het allerbelangrijkste: proeven van de Kamphuisen siroopwafel. Vervolgens krijg je een interactieve film te zien, waarna je de geheime doorgang naar de fabriek moet zoeken. In de fabriek help jij een handje mee en kraak je de kluis met het geheime recept voor de Goudse Kamphuisen siroopwafel, als je goed hebt opgelet ten minste.

De Siroopwafelfabriek is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in hartje Gouda. Een bezoek aan de fabriek is een fantastische ervaring die je niet snel meer zal vergeten. Ben jij benieuwd hoe een siroopwafel wordt gebakken? Wil jij in de wondere wereld van de siroopwafel stappen? Dan heet de Kamphuisen Siroopwafelfabriek jou welkom, kom en beleef!

Vanaf het station Gouda Centraal, maak je een mooie stadswandeling door het centrum van Gouda richting het vijftiende-eeuwse stadhuis. Aan het marktplein staat onze fabriek waar je de siroopwafel experience beleefd.

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

– Jaap van Rijn¬† –

Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.

– Harry Anders –

De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen.

– Xander de Rooij¬† –