F.A.Q.

Veel gestelde vragen over het Goudse Combiticket.

Tijden

Wat zijn jullie openingstijden?
– De Kamphuisen Siroopwafelfabriek en de Sint Jan zijn op zondag niet geopend. De Cheese- Experience wel. Kijk voor de exacte openingstijden op de site van de desbetreffende attractie.

Tickets

Waar kan ik tickets bestellen?

– U kunt uw tickets online bestellen via www.combiticketgouda.nl, maar de tickets zijn ook gewoon in de stad verkrijgbaar bij de Cheese-Experience, Siroopwafelfabriek of Sint-Jan.

Waarom hoef ik maar één tijd te selecteren bij het kopen van het combiticket?

– Het tijdslot wat u reserveert is uitsluitend voor de Kamphuisen Siroopwafelfabriek. Voor de Sint-Jan en de Cheese-Experience is geen tijdslot nodig. U mag deze attracties vrij bezoeken.

Is het verplicht om alle attracties op dezelfde dag te bezoeken?
– Het is niet verplicht om de attracties op dezelfde dag te bezoeken. Dit mag ook verspreid worden over meerdere dagen. Let er wel op dat u voor de Siroopwafelfabriek komt op de gekozen tijd en datum.
Hoe lang is mijn ticket geldig?

– Het combiticket blijft 6 maanden geldig. Het is dus altijd mogelijk om de gemiste attractie op een later tijdstip te bezoeken, met uitzondering van de Siroopwafelfabriek.

Voor welke leeftijden is het combiticket geschikt?

– Het combiticket is geschikt voor alle leeftijden. Voor jong en oud komt er veel aan bod. Voor kinderen onder de 4 jaar is het soms wat veel om op te pikken, zij krijgen daarom gratis toegang.

Wat is het voordeel van het Combiticket?
– Behalve dat een Combiticket voordelig is, leert u in een dag heel veel over de mooie stad Gouda. Als u de tickets los koopt, kost dat u 32,40. Voor het combiticket betaalt u 28,-. Een bijkomend voordeel is dat u het ticket over meerdere dagen kunt verspreiden.

Overig

Zijn de attracties toegankelijk voor rolstoelen?

– U kunt bij ons ook terecht in een rolstoel. De Cheese-Experience en de Sint Jan zijn goed toegankelijk voor een handrolstoel en een elektrische rolstoel. Bij de Siroopwafelfabriek kunt u wel met een handrolstoel naar binnen, maar niet met een elektrische rolstoel.

Mag mijn huisdier mee?

-Helaas zijn de Cheese-experience en de Siroopwafelfabriek niet toegankelijk voor huisdieren. Hulphonden zijn uiteraard wel welkom.

Bereikbaarheid
Waar kan ik parkeren?

– Rondom de binnenstad van Gouda zijn er diverse mogelijkheden tot (betaald) parkeren. Enkele mogelijkheden zijn de parkeerplaatsen van het Schouwburgplein en Klein Amerika of Q-Park op de Lem Dulstraat. Al deze parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van de attracties.

Kijk voor meer informatie op de site van de gemeente Gouda https://www.gouda.nl/Bedrijven/Parkeren

Zijn de locaties van de verschillende attracties goed bereikbaar?
– De locaties bevinden zich allemaal in het oude centrum van Gouda en zijn op loopafstand van elkaar gelegen. Houdt u van wandelen? Dan heeft Gouda nog heel veel mooie historische plekjes waar u dit combiticket goed mee kunt combineren.

Gouda

Het combiticket is voor ons eigenlijk niet genoeg, wat is er nog meer te doen in Gouda?
– Combineer het combiticket met een wandeling door de stad. Ook is het een aanrader om via het Best Western hotel een overnachting te boeken. Zo kunt u optimaal gebruik maken van het combiticket en hoeft u zich niet te haasten.

Staat jouw vraag er niet bij?
Neem contact met ons op via info@siroopwafelfabriek.nl
en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

022032051 041